+45 4290 1800 info@qdiagnostics.com

OM qDIAGNOSTICS

HVAD OG HVORDAN 

qDiagnostics er registreret importør og distributør af medicinsk udstyr og leverer TBE vaccination og den årlige Influenza vaccination til private og offentlige events og arbejdspladser. 

qDIAGNOSTICS leverer også coronatest med hurtigt svar – COVID-19 antigen og antistof test. Vi tilbyder en fuld testservice, hvor jeres medarbejdere kan få udført en COVID-19 test på jeres lokation. 

Alle vores tests og services leveres til bl.a. 

  • Virksomheder med tilknyttet – eller i alliance med – sundhedsfagligt personale
  • Hospitaler og læger
  • Erhvervsorganisationer

DET GÅR STÆRKT

COVID-19 hærger verden over og er årsag til store samfundsændringer på meget kort tid. De foreløbig studier viser vigtigheden af test og smitteinddæmning. Det kræver, at der kan gennemføres et stort antal tests, uden at vi belaster sundhedssektoren yderligere. Derfor tilbyder vi en coronatest med hurtigt svar, for at hjælpe virksomheder og erhvervsorganisationer med at undgå unødige hjemsendelser, delvise nedlukninger og skabe tryghed på arbejdspladsen. 

VORES BAGGRUND 

Vi har gennem mangeårigt arbejde med biotek og klinisk genetik fået adgang til at distribuere COVID-19 tests, der kan støtte sundhedsvæsenet med tests og bidrager til smitteinddæmning. 

Vi er personer med dyb brancheindsigt, der ønsker at styrke Danmark igennem krisen med brancheviden.

Læs mere her:
Bestil corona-test.
Sundhed.dk/borger/coronavirus/.